Α’ Σέρβις – Blue Oyster Paros

Το Εστιατόριο Blue Oyster Paros αναζητά συνεργάτες για τη σεζόν 2023.
Η επιχείρηση:
Το Εστιατόριο Blue Oyster στην Πάρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2020. Ο Γιάννης και η Μαργαρίτα ονειρεύτηκαν ένα Κυκλαδίτικο Εστιατόριο πάνω στη θάλασσα με (μόνο) καθαρές πρώτες ύλες όπου η βάση του είναι τα όστρακα. Και οι δύο εκτός από λάτρεις του ποιοτικού φαγητού και συνοδευτικού ποτού, τους ελάχιστους μήνες ξεκούρασης πραγματοποιούν γαστρονομικά ταξίδια για να εμπλουτίσουν τις γεύσεις των καλεσμένων τους.
Στην προσπάθεια τους αυτή, αναζητούν συνεργάτες που πάνω από όλα να είναι καλοί και συνεργάσιμοι χαρακτήρες. Εκείνοι από τη μεριά τους κάνουν τα πάντα ώστε όλοι τους να συν-εργάζονται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Οι δυσκολίες σε μία σεζόν είναι πάρα πολλές και πολλές φορές ξεπερνούν τις ανθρώπινες αντοχές. Για το λόγο αυτό, βασικά κριτήρια συνεργασίας είναι η συνεννόηση, η συνεργατικότητα και η συνέπεια σε συνδυασμό με έναν καλό χαρακτήρα.
Ο Ρόλος:
Παρουσιάζεται μία εξαιρετική εργασιακή ευκαιρία για ένα άτομο που έχει εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και πιο συγκεκριμένα ως Σέρβις Α‘. Το άτομο που θα πάρει το ρόλο θα είναι φιλικό, εξυπηρετικό και έμπιστο ενώ η συνεργασία με το Εστιατόριο Blue Oyster θα αποτελέσει διαβατήριο για ανάλογου στάτους εστιατόρια.
Ο Ρόλος είναι εποχικός. Ξεκινάει από αρχές Απριλίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Το ωράριο είναι από τις 15:00 μέχρι το τέλος της βάρδιας και ανάλογα τη φάση της σεζόν (χαμηλή, μεσαία, υψηλή).
Αξίες σχετικά με το ρόλο:
- Φιλικότητα.
- Καλός χαρακτήρας.
- Εξυπηρέτηση.
- Συνεργατικότητα.
- Επαγγελματισμό.
Καθήκοντα:
- Παραγγελιοληψία.
- Υποδοχή πελατών.
- Λήψη και Διαχείριση κρατήσεων.
- Πώληση κρασιών και φαγητού.
- Εξυπηρέτηση πελατών στο κόψιμο κρέατος και στον καθαρισμό ψαριών.
Προσόντα:
- Προϋπηρεσία και εμπειρία ως Α’ Σερβιτόρος/α.
2. Φιλική και πρόθυμη προσωπικότητα.
3. Εμπειρία στις πωλήσεις κρασιών και φαγητού.
4. Γνώσεις κρασιών.
5. Δεξιότητες κοπής κρέατος και καθαρισμός ψαριών.
6. Αγγλικά σε πολύ καλό επίπεδο (επιπλέον ξένες γλώσσες θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα).
7. Εμπειρία σε σεζόν κατά προτίμηση στις Κυκλάδες (θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα).
Ανταμοιβές και Πόροι που προσφέρονται:
Η Μαργαρίτα και ο Γιάννης θεωρούν αυτονόητο ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει ανταμείβονται για την προσφορά τους, θα λαμβάνουν όλα τα νόμιμα επιδόματα, θα είναι ασφαλισμένοι και η διαβίωση τους θα είναι παραπάνω από αξιοπρεπής.
- Από 60+ Ευρώ/ημέρα ανάλογα την εμπειρία και τα προσόντα.
- Ποσοστό των τιπς.
- Ενδεικτική διαμονή: Δωμάτιο 80 τ.μ. πλήρως εξοπλισμένο με συγκατοίκηση μέχρι 3 άτομα.
- Bonus ολοκλήρωσης συνεργασίας 500 ευρώ, κι αναλόγως τη συνολική επίδοση.
Αν έχετε διαβάσει προσεκτικά την περιγραφή ρόλου και πιστεύετε ότι διαθέτετε τα παραπάνω προσόντα και ότι ταιριάζετε στην επιχείρηση όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ρόλου, κάντε αίτηση αμέσως.
Υποβάλετε το βιογραφικό σας στο cv@Dragazis.gr με θέμα: Α’ Σέρβις, ή επικοινωνήστε στο +306984449107.
Η διαχείριση όλης της διαδικασίας διεξάγεται υπό τον Λευτέρη Δραγάζη Εργασιακό και Οργανωσιακό Ψυχολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα Dragazis.gr.
Ενθαρρύνουμε τις υποψήφιες επαγγελματίες εργαζόμενες και τους υποψήφιους επαγγελματίες εργαζομένους, να κάνουν αίτηση, αν κρίνουν ότι πληρούν τα κριτήρια που αναγράφονται στην περιγραφή του ρόλου. Εμείς από την μεριά μας δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, φυλής και χρώματος δέρματος, εθνικότητας, σεξουαλικού προσανατολισμού και θρησκείας. Όλα τα βιογραφικά καθώς και λοιπά δεδομένα που συλλέγουμε από τους υποψήφιους μεταχειρίζονται ως προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται για την προώθηση των συμφερόντων των υποψηφίων είτε για το συγκεκριμένο ρόλο είτε για μελλοντικούς σχετικούς ρόλους.
Τέλος, δεσμευόμαστε να σχετιστούμε με κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στη διαδικασία με σεβασμό, απέναντι στην προσωπικότητά του, στην υπόληψή του αλλά και στο δικαίωμα του για εργασία.