+30 698 444 9107 info@dragazis.gr

Επιμόρφωση Δωρεάν - Όλα όσα γνωρίζω!

Ανέκαθεν η φιλοσοφία μου ήταν Ουμανιστική (Human: Άνθρωπος). Πάντα πίστευα και πιστεύω στον άνθρωπο. Πιστεύω στην Ελευθερία του, στην Παιδεία του, στην Εκπαίδευσή του, στην Επιμόρφωσή του!

Κατά τη γνώμη μου, ένα σημαντικό κομμάτι του έργου μας θα πρέπει να επιστρέφει στους ανθρώπους δωρεάν! 

Πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα στην πρόσβαση σημαντικών βασικών πληροφοριών δίχως οικονομική επιβάρυνση. 

Από εκεί κι έπειτα, αν κάποιος κρίνει ότι χρειάζεται επιπλέον εφόδια μπορεί να διαθέσει τους ανάλογους πόρους (χρόνο, ενέργεια και χρήματα) με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευσή του.

Επιμόρφωση Δωρεάν - Όλα όσα γνωρίζω

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, αποφάσισα να δημιουργήσω μία σειρά σύντομων δωρεάν μαθημάτων, τα οποία αποτελούν μέρος της δουλειάς μου. Είτε αφορούν εργαλεία που χρησιμοποιώ για να βοηθήσω κάποιον που έχει επιλέξει να συνεργαστεί μαζί μου, είτε πολύ μικρά τμήματα των σεμιναρίων που έχω δημιουργήσει ή έχω παρακολουθήσει εγώ ο ίδιος, είτε ζητήματα και προκλήσεις που αφορούν τη δική μου καθημερινότητα και τι κάνω για να τις επιλύσω. Πίστευα και πιστεύω ότι το στοίχημα για μία ικανοποιημένη ζωή βρίσκεται στην καθημερινότητα.

Αυτά τα μαθήματα δεν θα είναι κάτι μεγάλο ή χρονοβόρο. Θα είναι πολλές φορές μία άσκηση, μία σκέψη, ένα βίωμα μου, μία δυσκολία που αντιμετώπισα (είτε πως τη διαχειρίστηκα, είτε τι αποκόμισα), μία προτροπή, ένα μοντέλο λειτουργίας ή αλλαγής, οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ για να μεγαλώνω τα παιδιά μου, ένα ερευνητικό συμπέρασμα ή κάτι άλλο.

Με απλά λόγια, θα είναι το οτιδήποτε, εκτιμώ ότι θα αυξήσει το πιο σημαντικό εργαλείο που έχουμε εμείς οι άνθρωποι:

Το γνώθι σαυτόν! 

Τα μαθήματα θα έρχονται με τη μορφή Εmail μία φορά την εβδομάδα για… πάντα. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεσή μου. Ο κάθε ένας, η κάθε μία που θα εγγράφεται στη λίστα, ανεξάρτητα τη χρονική στιγμή, θα λαμβάνει τα Email με τη σειρά. Θα είναι μία σειρά μαθημάτων που θα έρχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του καθενός ανάλογα με το πότε έχει κάνει εγγραφή.

Οι τρείς πυλώνες που θα αφορούν την Επιμόρφωση είναι οι παρακάτω:

Depositphotos 308023178 XL Πως να βελτιώσεις τη ζωή σου με όλα τα μυστικά που έχω μάθει και χρησιμοποιώ εγώ ο ίδιος! Επίσης ο τομέας αυτός θα περιλαμβάνει και πολλές ανέκδοτες προσωπικές εμπειρίες, σκέψεις και βιώματα σχετικά με τη δική μου πορεία, την ανατροφή των παιδιών μου και άλλα πολλά. Επίσης θα περιλαμβάνει εργαλεία, σκέψεις, ιδέες, συμπεράσματα και προτάσεις.

businessman holding success key2Μεθόδους και στρατηγικές που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου επίδοση! Θα μοιραστώ μαζί σου τις δικές μου προσωπικές δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τι έκανα για να τις ξεπεράσω και να βελτιωθώ. Επίσης θα μοιραστώ τεχνικές, μοντέλα αλλαγής, γνώσεις, μυστικά τιπς και δωρεάν συμβουλές.

Depositphotos 48520951 XLΧρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με το πως η Οργανωσιακή Επιστήμη και η Ψυχολογία μπορούν να συνεισφέρουν στη βελτίωση της λειτουργικότητάς των επιχειρήσεων. Είτε έχεις δική σου επιχείρηση είτε εργάζεσαι για λογαριασμό κάποια άλλης, σίγουρα θα επωφεληθείς τα μέγιστα. Θα αναφερθώ σε μεθόδους και μοντέλα αλλαγής, παρεμβάσεις που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει μόνος του καθώς και γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ενδεικτικά, θα λαμβάνεις μηνύματα Επιμόρφωσης με θέματα όπως:

 • Συναισθηματική Νοημοσύνη
 • Επικοινωνία
 • Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων
 • Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
 • Εύρεση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Ηγετική Συμπεριφορά
 • Καθημερινότητα
 • Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Διαχείριση Άγχους/Θυμού
 • Συντροφικότητα και Σχέσεις
 • Ανατροφή Παιδιών – Πως μεγαλώνω τα παιδιά μου
 • Υπαρξιακά Ζητήματα
 • Δεξιότητες Μελέτης & Μάθησης
 • Εύρεση Εργασίας
 • Μοντέλα Αλλαγής
 • Βιωματικές Εμπειρίες και Σκέψεις
 • Επιστημονικά Ζητήματα (Έρευνες)
 • Πνευματικότητα
 • Ψυχοθεραπεία

Κάποιος από εσάς ενδέχεται να σκεφτεί ότι “ναι μεν με ενδιαφέρει η Προσωπική Αλλαγή (ποιόν δεν ενδιαφέρει;), αλλά δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στις Επιχειρήσεις διότι δεν έχω δική μου ή δεν με ενδιαφέρει η Επαγγελματική Ανάπτυξή μου διότι δεν εργάζομαι κάπου.”

Συμφωνώ!

Ωστόσο, είναι πιθανό κάποιος δικό σου άνθρωπος να εργάζεται σε μία Επιχείρηση ή να έχει δική του. Εσύ θα είσαι σε θέση να καταλάβεις καλύτερα το πρόβλημά του/της, να προσφέρεις μία άλλη οπτική του προβλήματος ή ακόμα και να τον/την Συμβουλέψεις.

Με λίγα λόγια να γίνεις σημαντικός/ή για εκείνον/εκείνη!

Αν θες…

Μάθε όλα όσα γνωρίζω δωρεάν!

Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνεις ένα email που θα αφορά έναν από τους 3 Πυλώνες Αλλαγής:

 1. Προσωπική Αλλαγή
 2. Επαγγελματική Ανάπτυξη
 3. Εταιρική Εξέλιξη

*Κάνε Εγγραφή και μάθε περισσότερα, ανυπομονώ!

*Με την εγγραφή σου στο Πρόγραμμα “Επιμόρφωση Δωρεάν – Όλα όσα γνωρίζω” θα λαμβάνεις πρώτος/η ενημερώσεις σχετικά με το έργο μου καθώς και θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις δωρεάν υπηρεσίες.

Facebook Group

Εγγράψου και στην ομάδα μας Επιμόρφωση Δωρεάν – Όλα όσα γνωρίζω!

*Κάνοντας εγγραφή στο Πρόγραμμα “Επιμόρφωση Δωρεάν – Όλα όσα γνωρίζω” αποδέχεσαι να λαμβάνεις ενημερώσεις σχετικά με το έργο μου.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner